BloemenindustrieTransport

Kariflex

De aanleiding tot het project

Kariflex had een nieuw transportsysteem nodig dat fusten, dozen en trays met bloemen en planten door elkaar kon aanvoeren en automatisch op de juiste band kon plaatsen.

De uitvoering van het project

Bloemen en planten in diverse verpakkingen en maten van fusten, dozen en trays worden door elkaar aangevoerd en via een scan en transportsysteem verdeeld naar de diverse werk- en karopbouw plekken. De lijnscanners geven hier betrouwbaar data om de verpakkingen naar de juiste uitgang te sturen. Deze uitgangen zijn uitgerust met RVS boom overzetters die met een theoretische capaciteit van ca. 1700/uur zeer degelijk hun werk doen.

Het eindresultaat

Dankzij het transportsysteem van Van Rijn beschikt Kariflex nu over een effectief, snel en duidelijk productieproces voor bloemen en planten, verpakt in allerlei soorten en maten transportatiematerialen.

Kariflex

Kariflex is een innovatief en modern bedrijf dat al meer dan 30 jaar excelleert in het beleveren van groothandelsbedrijven. Kariflex is gespecialiseerd in het exporteren van snijbloemen, planten en handgemaakte boeketten.

Advies nodig of vragen?

    privacy statement*

    Gerelateerde projecten