Nieuws

Een succesvolle Empack 2021 beurs!

Woensdag 8 september en donderdag 9 september heeft Machinefabriek van Rijn meegedaan aan de Empack 2021 verpakkingsbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Met als thema ”het vullen en sluiten van emmers” heeft Van Rijn verschillende systemen gedemonstreerd. Dit waren onder andere onze kolomvuller met weegsysteem, onze emmersealmachine en onze stappenbaan uitgerust met dekseloplegger en dekselaanroller. Om de bezoekers voldaan naar huis te sturen werden de emmers afgevuld met een heerlijke snoepmix, die na afloop van de demonstratie meegenomen mochten worden.

We hebben vele leveranciers, (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden gesproken bij onze stand. Via de Smart Badge technologie die de Empack geleverd had is het mogelijk om snel geïnteresseerde leads op te volgen. Daarnaast hebben wij ook zelf onze rondes gelopen, om zo volledig up-to-date verder te gaan met ons werk.

Advies nodig of vragen?

  privacy statement*

  Gerelateerde nieuwsberichten

  Benieuwd naar waar wij ons allemaal nog meer mee bezig houden? Bekijk het in de artikelen hieronder!

  Nieuws

  Factory acceptance test emmerlijn

  Om te garanderen dat de machinelijn werkt, hebben we de emmerlijn volledig opgebouwd in onze eigen fabriek.

  Nieuws

  QR code systeem voor klant en monteurs

  Door QR codes op onze machines te zetten, kunnen handleidingen en andere informatie digitaal worden opgevraagd achter een beveiligde omgeving.

  Nieuws

  Revisie zuignaptransportsysteem

  Voor een speler in de bloemenindustrie hebben we onlangs een zuignapinstallatie voor het vervoeren van fusten onderhouden.