Nieuws

Een succesvolle Empack 2021 beurs!

Woensdag 8 september en donderdag 9 september heeft Machinefabriek van Rijn meegedaan aan de Empack 2021 verpakkingsbeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Met als thema ”het vullen en sluiten van emmers” heeft Van Rijn verschillende systemen gedemonstreerd. Dit waren onder andere onze kolomvuller met weegsysteem, onze emmersealmachine en onze stappenbaan uitgerust met dekseloplegger en dekselaanroller. Om de bezoekers voldaan naar huis te sturen werden de emmers afgevuld met een heerlijke snoepmix, die na afloop van de demonstratie meegenomen mochten worden.

We hebben vele leveranciers, (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden gesproken bij onze stand. Via de Smart Badge technologie die de Empack geleverd had is het mogelijk om snel geïnteresseerde leads op te volgen. Daarnaast hebben wij ook zelf onze rondes gelopen, om zo volledig up-to-date verder te gaan met ons werk.

Advies nodig of vragen?

  privacy statement*

  Gerelateerde nieuwsberichten

  Benieuwd naar waar wij ons allemaal nog meer mee bezig houden? Bekijk het in de artikelen hieronder!

  Nieuws

  Revisie zuignaptransportsysteem

  Voor een speler in de bloemenindustrie hebben we onlangs een zuignapinstallatie voor het vervoeren van fusten onderhouden.

  Nieuws

  Livegang nieuwe website van Rijn!

  De afgelopen maanden hebben we samen met Secure Design Webdevelopment gewerkt aan de livegang van onze nieuwe website.

  NieuwsVideo

  Publicatie emmerlijnvideo in de voedselindustrie!

  Samen met Move Productions hebben we een informatieve video geproduceerd over een emmerlijn in de voedselindustrie.