Nieuws

QR code systeem voor klant en monteurs

Onlangs heeft Van Rijn een QR-codesysteem geïmplementeerd. Hiermee is het mogelijk om via de telefoon informatie op te vragen zoals handleidingen en onderhoudsgeschiedenis, zonder dat papier nodig is. Het systeem biedt voordelen voor zowel de klant als de servicemonteurs.

Voor de klant heeft het als voordeel dat iedere medewerker te allen tijde de handleiding van de machine kan raadplegen. Hierdoor hoeft er niet meer gezocht te worden naar de papieren handleiding ergens op kantoor. Ook heeft een digitale handleiding het voordeel dat het door middel van een zoekfunctie eenvoudiger is om meteen bij het juiste hoofdstuk uit te komen.

Het systeem maakt het werk voor de servicemonteurs ook makkelijker. Zij kunnen documentatie zoals onderhoudsgeschiedenis opslaan in de digitale omgeving. Hierdoor is het duidelijk wat er in het verleden gedaan en vervangen is aan de machine. Ook andere documenten die gewenst zijn kunnen hierin gezet worden, zoals de handleiding van het apparaat of van specifieke onderdelen.

De achterkant van het systeem is een beveiligde omgeving binnen de website. Voor iedere QR code kunnen gewenste documenten, afbeeldingen en meer hierin gezet worden zodat deze geraadpleegd kunnen worden. Om toegang te krijgen tot deze bestanden, moet men inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo hebben klanten andere inloggegevens dan monteurs, zodat iedereen bij de bestanden komt die voor hem/haar relevant zijn.

Advies nodig of vragen?

  privacy statement*

  Gerelateerde nieuwsberichten

  Benieuwd naar waar wij ons allemaal nog meer mee bezig houden? Bekijk het in de artikelen hieronder!

  Nieuws

  Factory acceptance test emmerlijn

  Om te garanderen dat de machinelijn werkt, hebben we de emmerlijn volledig opgebouwd in onze eigen fabriek.

  Nieuws

  Revisie zuignaptransportsysteem

  Voor een speler in de bloemenindustrie hebben we onlangs een zuignapinstallatie voor het vervoeren van fusten onderhouden.

  Nieuws

  Livegang nieuwe website van Rijn

  De afgelopen maanden hebben we samen met Secure Design Webdevelopment gewerkt aan de livegang van onze nieuwe website.