+31 71 40 20 700 | info@vanrijn.com

Transport- & verdeel systemen

Transportsystemen maken een belangrijk onderdeel uit van de totaaloplossing. Deze systemen zorgen ervoor dat producten snel en efficiënt van A naar B worden verdeeld en getransporteerd. Uiteraard rekening houdend met de aard, afmeting, vorm en samenstelling van het product.

Voor ieder product hebben we een oplossing en een bijpassend systeem.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Modulaire transport en verdeel eenheden

Hygiënische transportbanden

Band transport

De hygiënische transportbanden zijn speciaal ontworpen voor vers- en voeding producten. Tijdens en na productie zijn deze banden zeer goed schoon te houden, mede doordat ze op- en opengevouwen kunnen worden.

Open frame transport banden

Band transport

Tijdens het ontwerp hebben we een modulaire toepassing als voorwaarde gesteld. Hierdoor zijn ze snel een flexibel inzetbaar. Om het onderhoud en schoon maken eenvoudig te houden zijn ze gemaakt op een open frame.

Weefsel Transport banden

Band transport

Door zijn eenvoud goed inzetbaar als standaard rechte band voor korte of zeer lange transportbanden. De banden zijn robuust en geschikt voor oplossingen waarbij hygiene van ondergeschikt belang is.

Transportbanden algemeen

Band transport

Transportbanden voldoen aan alle hoge normen en zijn altijd aan te passen aan de specifieke wensen en eisen van de klant. Ze worden compleet geleverd met technisch dossier, onderhoud instructies en reserve delen lijsten.

Rollenbaan rvs

Rol transport

De standaard rvs rollenbanen kunnen ingezet worden voor verschillende oplossingen. Ze zijn gefabriceerd in een rvs frame met kunststof of rvs rollen en rvs kogels in kunststof huis. Verkrijgbaar in diverse breedte oplopend met 50 mm.

Haaksom

Verdelen

Speciaal ontworpen voor industrie waar water en/of vuil meespelen in het proces. Capaciteit tot 2500/uur afhankelijk van de verpakking en product eigenschappen.

Overzetter

Verdelen

Speciaal ontworpen voor industrie waar water en/of vuil meespelen in het proces. Capaciteit tot 1000/uur afhankelijk van de verpakking en product eigenschappen.

Metaaldetectie

Transport

De metaaldetectie systemen in samenwerking met de modulaire transport systemen van Van Rijn hebben zich inmiddels diverse malen bewezen in de markt. De systemen die van Rijn levert zijn: een uitwerp mogelijkheid, band stopt bij detectie systeem, terugtrekband systeem of eventueel een klant specifieke wens.

Draaitafel

Verpakken

Draaitafel ontworpen voor verschillende gebruiksmogelijkheden. Ontworpen in RVS constructiewerk, gecompleteerd met kunststof en RVS toebehoren. Verkrijgbaar in diverse diameters en werkhoogtes. Optioneel uitbreidbaar met geleidingen waardoor inzetbaar als aanvoer- of afvoerbuffer voor een breed spectrum aan verpakkingen.

Lees meer over onze draaitafels

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met transport- en verdeel systemen? Neem dan nú contact op! Wij horen graag wat je logistieke uitdagingen zijn.

Transport systemen waar onze klanten blij mee zijn

Klanten die we koesteren